LEDNINGSGRUPP

I ledningsgruppen för Åre Eventutbildning, Event & Project Manager, ska repre­sentanter från branschen vara med och de ska bidraga med sin kompetens och erfarenhet och på så sätt säkra att studenterna har rätt kompetens för branschen efter genomförd utbildning.

KICKI ERIKSSON arbetar idag som verksamhetschef för all vuxenutbildning i Åre kommun och hon var med och startade upp denna utbildning för snart 20 år sedan.

CATHARINA UTANSKOG arbetar idag som utbildningsledare för utbildningen. Catharina har arbetat inom besöksnäringen och med event i många år och alltid med fjällen som arena.

PUTTE EBY arbetar idag som event och besöksnäringsstrateg för Östersunds kommun. Putte har arbetat i besöksnäringen sedan 1977 och har hunnit vara platschef för några av STF fina fjällanläggningar och skapat Norrskensturismen i Abisko, genomfört en Melodifestival i Östersund och driver projektet St Olovsleden.

NICKLAS CARLSTRÖM arbetar idag som senior projektledare på event- & kommunikationsbyrån Eventyr. Nicklas har arbetat i eventbranschen i över 15 år och har en lång och gedigen erfarenhet från branschen

NINA JONSSON arbetar idag som idrottskonsulent för Parasport Jämtland-Härjedalen. I sin vardag arbetar Nina främst med att stödja idrottsföreningar med inkludering av personer med funktionsnedsättning i idrottsverksamheten, arbetet innefattar även att planera och genomföra en rad olika idrottsrelaterade event och tävlingar på både lokal, nationell och internationell nivå.

THERESE NORDFELDT arbetar idag med näringslivsfrågor och som evenemangslots hos Åre kommun. Therese har bland annat tidigare arbetat inom service och besöksnäring med allt från skidlärare, aktivitetsguide, marknadsansvarig, receptions och spa chef till SATS-ansvarig på Holiday Club i Åre. Therese har även startat upp och drivit träningseventet Workout Åre.

MARTIN WALLSTAM arbetar som doktorand vid Mittuniversitetet och fokuserar på evenemang och evenemangsturism i sitt arbete. Martin har varit med i arbetet med att ta fram Evenemangskompassen, som är ett verktyg för att mäta och utvärdera evenemang.

STAFFAN HILLMAN arbetar som konsult inom event, affärs- och destinationsutveckling och var tidigare delägare i event- & konferensbolaget Adventura. Staffan har en lång och gedigen erfarenhet av att skapa upplevelser för människor.

ERIK MODIN går sitt första år på utbildningen och har sedan tidigare erfarenheter av att jobba med event. Erik älskar snö och åker gärna både skidor och snowboard. Hans mål när han är klar med utbildningen är att kunna arbeta som projektledare på ett eventbolag. 

SIMON JOHANSSON går sitt andra år på utbildningen och har suttit med i ledningsgruppen sedan september 2019. Simon älskar skidåkning och hans mål när han är klar med utbildningen är att få arbeta med projektledning och gärna inom skidvärlden.

Åre Kommun, Åre

Åre kommun är huvudman för Campus Åre

  • Vit Instagram Ikon

Åre Vildmarksutbildning

  • Vit Instagram Ikon

Åre Eventutbildning

  • Vit Instagram Ikon

Åre Skidlärarutbildning

Logotype gold_transp background_Campusar
Text_logotype_gold_transp_background_Cam

Åre Lärcentrum

Åre Vildmarksutbildning

Åre Eventutbildning

Åre Skidlärarutbildning

Kontakta oss

© Copyright 2020 Campus Åre

Proudly created by Insight Eyes.

Tel: 0647 - 161 00

Email: campus@are.se

Adress

Campus Åre

Kurortsvägen 20, 837 51 Åre