top of page

LEDNINGSGRUPP

I ledningsgruppen för Åre Eventutbildning, Event & Project Manager, ska repre­sentanter från branschen vara med och de ska bidraga med sin kompetens och erfarenhet och på så sätt säkra att studenterna har rätt kompetens för branschen efter genomförd utbildning.

Catharina Utanskog.png

CATHARINA UTANSKOG

Arbetar som utbildningsledare för utbildningen. Catharina har arbetat inom besöksnäringen och med event i många år och alltid med fjällen som arena.

Putte Eby.png

PUTTE EBY

Arbetar som event och besöksnäringsstrateg för Östersunds kommun. Putte har arbetat i besöksnäringen sedan 1977 och har hunnit vara platschef för några av STF fina fjällanläggningar och skapat Norrskensturismen i Abisko, genomfört en Melodifestival i Östersund och driver projektet St Olovsleden.

Niclas Carlstrom.png

NICKLAS CARLSTRÖM 

Arbetar som senior projektledare på event- & kommunikationsbyrån Eventyr. Nicklas har arbetat i eventbranschen i över 15 år och har en lång och gedigen erfarenhet från branschen

Nina Jonsson.png

NINA JONSSON

Arbetar som idrottskonsulent för Parasport Jämtland-Härjedalen. I sin vardag arbetar Nina främst med att stödja idrottsföreningar med inkludering av personer med funktionsnedsättning i idrottsverksamheten, arbetet innefattar även att planera och genomföra en rad olika idrottsrelaterade event och tävlingar på både lokal, nationell och internationell nivå.

Therese Nordfeldt.png

THERESE NORDFELDT

Arbetar med näringslivsfrågor och som evenemangslots hos Åre kommun. Therese har bland annat tidigare arbetat inom service och besöksnäring med allt från skidlärare, aktivitetsguide, marknadsansvarig, receptions och spa chef till SATS-ansvarig på Holiday Club i Åre. Therese har även startat upp och drivit träningseventet Workout Åre.

Martin Wallstam.png

MARTIN WALLSTAM

Arbetar som doktorand vid Mittuniversitetet och fokuserar på evenemang och evenemangsturism i sitt arbete. Martin har varit med i arbetet med att ta fram Evenemangskompassen, som är ett verktyg för att mäta och utvärdera evenemang.

Staffan Hillman.png

STAFFAN HILLMAN

Arbetar som konsult inom event, affärs- och destinationsutveckling och var tidigare delägare i event- & konferensbolaget Adventura. Staffan har en lång och gedigen erfarenhet av att skapa upplevelser för människor.

Erik Modin.png

ERIK MODIN

Går sitt första år på utbildningen och har sedan tidigare erfarenheter av att jobba med event. Erik älskar snö och åker gärna både skidor och snowboard. Hans mål när han är klar med utbildningen är att kunna arbeta som projektledare på ett eventbolag. 

bild Pernilla Enqvist.jpg

PERNILLA ENQVIST

Pernilla har arbetat med event, sponsring och marknadsföring de senaste 13 åren. I sin nuvarande roll på SkiStar är hon projektledare för koncept, event och samarbetspartners på SkiStars samtliga destinationer.

IMG_5752.jpg

JOHAN THEOLIN

Johan har 25 års erfarenhet från mötesindustrin. Sedan 2001 arbetar han som VD för Brand och Shopper Experiencebyrån Rider Eventmarketing  AB som även har en filial i Åre. Johan är medgrundare och delägare av Eventpersonal.se, Brand New Communication. AB samt senast Rider LIVE som jobbar med digitala upplevelser och emplyee branding. 

Ola Rockberg -20080605-_DSC2183.jpg
Ola Rockberg -200831DSC06167.jpg
bottom of page