top of page

ÅRE SKIDLÄRARLINJE

  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Instagram Ikon

DIN VÄG IN I SKIDLÄRARYRKET

I Åre, har utbildning till skidlärare funnits sedan 1988 och är Sveriges äldsta längre sammanhängande utbildningsanordnare för skidlärare. Att gå vår utbildning innebär att du kommer vistas bakom kulisserna på Sveriges största skidort, Åre. 

 BLOGG SKIDLÄRARE

Här följer du eleverna på Åre Skidlärarlinje i

deras vardag under utbildningen

Prenumerera 

GRATIS

Mathias Rutgersson skidlärare i Åre, skidlärarutbildning, skidlärare, skidåkare, Head

ÅRE SKIDLÄRARLINJE

30 veckor lång utbildning. Fantastisk möjlighet för dig som vill ägna mycket tid åt din egen skidåkning, uppleva Åres alla möjligheter och jobba inom besöksnäringen.

"Kring Åreskutan utvecklas företag och aktiviteter. Vi har en bra utbildningsmiljö för yrkesutbildningar och ett gott samarbete med näringslivet”

Ola Rockberg, Lärare Åre Skidlärarlinje

Ola Rockberg skidlärare i Åre, skidåkare, Scott, Elevenate, utbildningsledare, Åre skidlärarutbildning

LÄR KÄNNA VÅR LÄRARE,
OLA ROCKBERG

Skidlärarnas skidlärare. Ingen i världen har jobbat professionellt så mycket med skidlärarutbildning. Väldigt många års erfarenhet av skidlärarbranschen. Utbildad idrottslärare, engelsklärare och marknadsekonom. Han har bland annat hunnit med följande i skidlärarbranschen: Ordförande och examinator Svensk Skidlärarexamen, medlem i Svenska Demoteamet. Utbildat skidlärare åt Friluftsfrämjandet, SLAO och Åre Skidlärarutbildning. Skidlärare på Nya Zeeland. Arbetar i världens största skidskola i Vail Colorado USA där han utbildar skidlärare och jobbar med privatlektioner.  

LÄR KÄNNA VÅR INSTRUKTÖR, MATHIAS RUTGERSSON

Årebo och skidlärare sedan början på 90-talet. Har varit ansvarig för skidskolan i Duved och jobbat i flera av Åres bästa skidbutiker med specialisering skidor och pjäxor. Utbildat skidlärare åt Åre Skidlärarutbildning, SLAO och Friluftsfrämjandet. Medlem i Svenska Demoteamet, examinator Svensk Skidlärarexamen. Han är vår tekniker. Löser inte Mathias det med sina verktyg och lite tejp går det inte att lösa.

Mathias Rutgersson skidlärare i Åre, skidåkare, scott, elevenate, skidinstruktör

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM
@areskidlararlinje

Ola Rockberg -160413_DSF7354.jpg

“Så mycket skidåkning och upplevelse från utomhusverksamhet. Det blir roligt, jag lovar”

MAGNUS WEMBRAND, STUDENT

bottom of page