201503021425290048E54n6KUC Ola Rockberg - 180411-23201503021425290040waIeyamN Ola Rockberg - 120525-27 Ola Rockberg - 170502-24 Ola Rockberg - 180412-22 Ola Rockberg - 160327-26 Ola Rockberg - 170930-25

Åre Skidlärarlinje

Åre skidlärarlinje är en ettårig yrkesvuxutbildning. Att gå på Åre Skidlärarlinje innebär att du vistas bakom kulisserna på Sveriges största skidort, Åre. Vill du jobba som skidlärare och inom sporthandel har du goda chanser att knyta nödvändiga kontakter för detta under utbildningsåret.

Event & project manager

Event & project manager är en tvåårig yrkeshögskoleutbildning. Det är en utbildning för dig som tycker om att driva projekt och som tycker att eventbranschen är lockande. Vi arbetar tillsammans med branschen i olika sammanhang som ger dig möjlighet att skapa dig ett eget nätverk inför framtiden.

Åre Vildmark och Äventyrsguide

Åre vildmark och äventyrsguide är en 1,5 årig yrkeshögskoleutbildning. Vill du arbeta med äventyren? Vill du dessutom dela med dig av din erfarenheter och leda andra i deras äventyr? Då är detta en utbildning för dig

Campus Åre

Åre bjuder på norra Europas bästa skidåkning. Naturen, livsstilen, nattlivet och atmosfären i Åre är något utöver det vanliga. Upplev ett par spännande år i Åre och skaffa kompisar och ett nätverk för livet. Åreskutan är ett stort berg med skönt häng, varierad skidåkning, frihet och grymt uteliv.

Åre är en internationell by och den skidort i norra Europa som är mest inne just nu. Här träffar du många spännande mäniskor, har en fritid i världsklas, bor nära naturen. Livet i Åre andas verklig livskvalité.

Campus Åre som begrepp och utbildningssamordnare startade år 2000 för att samla ett flertal eftergymnasiala utbildningar under ett och samma tak. Samtidigt startades också Lärcentrum Åre som tillsammans med de eftergymnasiala utbildningarna bildar innehållet i Campus Åre.

”Kring Åreskutan utvecklas företag och aktiviteter. Vi har en bra utbildningsmiljö för yrkesutbildningar och ett gott samarbete med näringslivet”

Studera i Åre

Campus Åre ligger vid foten av Åreskutan i en av Sveriges mest spännande studiemiljöer. Här finns utbildningar inom turism och upplevelsebranschen och här kan du utveckla dina möjligheter till arbete i en starkt växande bransch. Här kan du som distansstudent nyttja dagens teknik och tentamenservice vid vårt Lärcentrum alla dagar i veckan.

Instagram - @campusare

Åre Eventutbildning

Lär dig att arrangera event

Åre Skidlärarlinje

Lär dig alpin skidåkning

Campus Åre på Facebook