BOKA TENTAMENSSKRIVNING

För dig som läser på distans eller av någon anledning inte kan närvara på ordinarie tentamensplats, kan det finnas möjlighet att få kursansvariges godkännande att skriva din tentamen på Åre Lärcentrum. Du måste boka tentamensskrivning minst en vecka i förväg. Fyll i nedanstående bokningsformulär och skicka in. Vi har öppet för tentamen på vardagar.

Vi återkommer till dig så fort som möjligt med besked om ditt önskade skrivdatum är möjligt. Meddela detta till din institution eller utbildningsanordnare. Tentamensservice är gratis om du är skriven i Åre kommun. Är du inte skriven i Åre kommun kostar det 500 kr. Du swishar pengarna när bokningen är bekräftad. Avgiften återbetalas inte vid avbokning. Betalningsinstruktioner kommer med bekräftelsen Har du några funderingar går det bra att höra av sig till Karin Högberg: karin.hogberg@are.se Tel: 0647-162 21.

 

För att kunna hantera din ansökan eller ditt ärende behöver Åre kommun få tillgång vissa personuppgifter. Mer information om hur vi behandlar personuppgifter, vilka rättigheter du har och hur du kontaktar oss finns på den här länken: https://are.se/kommunpolitik/dataskyddsforordningen-gdpr

Du måste boka tentamensskrivning minst en vecka i förväg.

Bokningsformulär tentamensskrivning, Åre Lärcentrum

Tack för din bokning!