• Vit Facebook Ikon
  • Vit Instagram Ikon

ÅRE EVENTUTBILDNING

Event & Project Manager

VILL DU UTBILDA DIG I EN EXPANSIV EVENTREGION? 

Tycker du om att driva projekt och tycker att eventbranschen är lockande? Då är detta en utbildning för dig. Åre Eventutbildning är en gedigen yrkeshögskoleutbildning som har utvecklats genom ett nära samarbete med branschen. Under dina två år på utbildningen får du både teoretiska och praktiska kunskaper och du får möjlighet att skapa dig ett eget nätverk inom branschen. Du blir Event & Project Manager.

Jon Olsson invitational i Åre, skidevent, skidtävling, event, kvällsarrangemang, skidhopp, Åre

VI GÖR DIG REDO FÖR JOBB I BÅDE FJÄLL & STORSTAD

Efter utbildningen kan du arbeta både i fjällmiljö och i storstan. Många studenter blir kvar i fjällvärlden men minst lika många fortsätter sitt yrkesliv i en storstad. Utbildningen sker på plats i fjällvärlden men ger dig en grund och kontakter för att kunna arbeta i hela världen.

”Åre är den perfekta platsen för att läsa projektledning och event, för i Åre och i Jämtland sker årligen nationella och internationella stora event och utbildningen samarbetar med flera av dem.”

Catharina Utanskog, Utbildningsledare

EVENTS UTE & INNE

Du får uppleva att arrangera stora event både utomhus och inomhus. När vi vistas i fjällen sker de flesta events utomhus men utbildningen ger dig självklart en bredd för att kunna arrangera events såväl ute som inne.

Åre Kabinbana i solnedgång, Åreskutan, nedisning, solsken, vinter och kallt,
Catharina Utanskog, Åre Eventutbildning, Event och product manager, evenmanager, utbildningsledare, Yrkeshögskola

LÄR KÄNNA VÅR UTBILDNINGSLEDARE

Catharina Utanskog älskar att skapa upplevelser och har gjort detta sedan 1996 och oftast med fjällen som arena. Catharina har svensk skidlärarexamen och en tvåårig guideutbildning i Kirunas fjällvärld samt en magisterexamen med inriktning mot turism och marknadsföring och har skapat upplevelser för både den lilla och den stora publiken. Under 8 år arbetade Catharina som ansvarig för Skistar Åres alla event och några event som hon minns alldeles extra är Redbull Crasched Ice och förhandsvisningen av filmen ”En gång i Phuket” som var utomhus mitt i smällkalla vintern. Catharina har arbetat som utbildningsledare sedan hösten 2019.

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM
@areeventutbildning

Skidtävling Åre, publik, event, flaggor,

“Mitt bästa år, ever”

SAMARBETSPARTNERS

are_logotyp2012_red_1012.png