press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5

ÅRE EVENTPRODUCENT

Efter utbildningen kan du arbeta som Eventproducent, Eventassistent, Projektassistent, Marknadsassistent på både stora och små event inom en mängd olika branscher.

Allmän information

Åre Eventproducent

Åre Eventproducent är en ettårig yrkesvuxutbildning där du under ett år får grundkunskaper för att kunna vara en del i en eventproduktion och kurserna är gymnasiekurser för vuxenstuderande. Under ett intensivt år kommer du att få grunderna för att kunna arbeta med olika typer av events och andra marknadsföringsaktiviteter samtidigt som du kan njuta av allt som Årefjällen har att erbjuda. Vi varvar teori med praktik och vi har flera samarbeten med olika företag och arrangörer i Åre, där du som student får möjlighet att vara med och skaffa dig erfarenheter och kontakter. Utbildningen bedrivs på heltid och kräver hög närvaro. Efter utbildningen kan du få flera olika typer av jobb så som Eventproducent, Eventassistent, Projektassistent, Marknadsassistent.


Antagning

Till din ansökan ska du även bifoga dina betyg och ett personligt brev som beskriver dig själv och med en förklaring till varför du söker denna utbildning. Det är din hemkommun som avgör om du får möjlighet att gå utbildningen och när din hemkommun har fattat sitt beslut, kommer Campus Åre att meddela dig om du tilldelats en plats på utbildningen eller ej. Skulle det bli fler ansökningar än utbildningsplatser, kommer hemkommunens datum för yttrande att avgöra var i kön du placeras. Om du blivit antagen måste du svara inom den tidsram som är satt, för att behålla din plats. Ansök direkt här.

 

Ekonomi

Utbildningen är kostnadsfri men du bekostar själv ditt, boende, eventuella resor och litteratur. Det är viktigt att du som söker studiestöd noga kontrollerar med CSN vilka medel du är berättigad till. Det styrs bland annat av din ålder.

Studierna

Vi jobbar med en digital lärplattform under hela utbildningen så det krävs att du har en egen bärbar dator för att klara utbildningen.

Hösttermin: 12 sept 2022 - 16 dec 2022

Vårtermin: 9 jan 2023 - 28 april 2023

För mer information kontakta:

Catharina Utanskog, utbildningsledare: catharina.utanskog@are.se